9 maart 2010

Bericht van de jonge democraten aan Agnes Kant

Dus dit doen verveelde rijkeluiskindjes als ze tijd over hebben...



Mijn bericht aan de jonge democraten: Ga eerst eens een paar jaar in de bouw of in een supermarkt werken. Dan zing je wel een toontje lager.

10 opmerkingen:

  1. Heb je de commentaren gelezen? Ze snappen er gewoon de ballen van, met hun bekakte RRRrrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ballentent !!! De jeugd heeft de toekomst ? Laat me godverdegodver niet lachen, zeg !

    Herinvoering dienstplicht NU !!! Rugzak met 20 kilo bakstenen over de Ginkelse Heide marcheren, drie weken lang... stelletje omhoog gevallen eikels. En dat is ook nog politiek aktief... dan lopen mij de rillingen over de rug.

    Bedankt Olievepief... heel m'n dag weer naar de klote !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Karel, denk je eraan dat je nog adem haalt? :p

    En ik denk niet dat je de JD "aktief" kan noemen. Zum kotsen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O je ziet het zo...

    Dat kereltje uiterst links wordt later een mislukt IT Project manager die enkel aan spreadsheet-masturbatie doet en zodoende alle developers & admins over de rooie helpt, het projectbudget gierend uit de klauw laat lopen en peperdure Deloitte-inhuur noodzakelijk maakt om nog iets te redden van het project. Zal waarschijnlijk niet minder dan drie lease auto's total-loss rijden, waarna hij ontslagen wordt en nooit meer aan de bak komt.

    Daarnaast een toekomstig callcentre manager, die op de drukste uren queries begint te draaien (voor z'n spreadsheet) op de database zodat alle callcentre agents niet meer kunnen loggen, en aldus de wachttijd voor de klanten laat oplopen tot idiote proporties. Zal in het copieerhok betrapt worden met een rondborstige junior-callcentre agent die promotie wil, waarna hij overgeplaats wordt naar een Randstad Uitzendbureau "flex-work-pool" waar hij nooit meer uitkomt.

    De blonde "dame" (derde van links) is een toekomstig "adviseuse" van een of ander wollig Human Resources adviesbureau dat duurbetaalde, doch waardeloze adviezen verkoopt aan moeilijk plaatsbare her-intreders, en de vette rekening hiervoor neerlegt bij CWI. Bij een fraudeonderzoek zal ze zich ziekmelden voor at least 3 maanden (waarna ze zelf blijvend uit "de workforce" verdwijnt).

    Dat mannetje met donkerblauw hemd wordt in z'n proeftijd ontslagen wegens seksuele intimidatie van een stagaire. De directie van Golden Tulip Hotels (waar eea zich af zal spelen) ontkent daarna zelfs dat hij ooit in dienst was als junior-manager linnenkamer van "Golden Tulip Schubbekutteveen".

    De dame in het rood (tweede van rechts) wordt door een loverboy verleid in studenten-societeit "de brallende kakker" en komt nooit aan werken toe. Eindigd als hysterische zorgmijder in Slotervaart en verschaft zodoende werk aan maarliefst vijf maatschappelijk werkers.

    Mannetje uiters rechts verbrast alle geld van pappie en mammie, die denken dat hun zoon eerstejaars "hoger management" studeert. Houdt aan z'n vele coma-zuip-feestjes in de societeit blijvende levercirrose over, zal dientengevolge eveneens nooit aan werken toekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Damn Karel, je hebt te veel vrije tijd... :p

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha, en het is zo heerlijk amusant.
    Lang leve internet! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En ze kunnen niet eens zingen... dat is het mooiste.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooier dan die blonde in ieder geval :p

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is die voorzitter Thomas Bakker, a.k.a. dat mannetje met donkerblauwe hemd, verschrikkelijk contactgestoord!

    BeantwoordenVerwijderen