28 februari 2010

Vive la Fête

Gisteravond genoten van een geweldig optreden in de Parkstad Limburgzaal van Theater Heerlen. Een van mijn favoriete live-acts kwam naar Heerlen en dat kon ik natuurlijk niet missen. :)De derde keer dat ik ze live zag en het blijft een show die je bijna wegblaast.
Vive la Fête zette een knallende show neer. Zangeres Els was weer mooi en charmant als altijd (en wat had ze toch weer aan??? haha) en wist met haar energie de hele zaal in beweging te krijgen. Helaas was Danny Mommers niet helemaal nuchter en vergat op momenten met welk nummer hij bezig was kreeg het voor elkaar om zelfs z'n eigen rifjes fout te doen. Gelukkig wist Els met haar charme dit goed te verdoezelen.

Helaas zijn de foto's niet goed gelukt, maar om een korte impressie te geven: check dit filmpje. Geweldig! :)

De Nachtstroom-afterparty was minimaal even geslaagd als het optreden van Vive la fête. We hebben gedanst tot onze benen het begaven en we hebben ons geweldig geamuseerd!

1 opmerking:

  1. Valerie voor Canvas9 maart 2010 om 10:15

    Els Pynoo is vanavond te zien in het programma ‘In de keuken’ op Canvas. Daarin gaat ze de culinaire uitdaging aan om een gerecht van chef Lionel Rigolet van het Brusselse Comme chez Soi neer te zetten. Later deze week vind je het recept met bijhorende videofragmenten ook terug op canvas.be/indekeuken. ‘In de keuken’ zie je elke dinsdag om 20.40u op Canvas.

    BeantwoordenVerwijderen