19 juli 2010

Stem op Heerlen Live

gejat van Irri.nl

Ja lieve mensen, we mogen weer stemmen op een fantastisch Heerlens project!

Voor de Heerlenaren die niet zo vaak in cyberspace vertoeven: In Heerlen is reeds geruime tijd een wireless netwerk beschikbaar. Het werkt prima, is gratis en is verrassend snel! Hartstikke handig en echt iets voor Heerlen.

Heerlen Live is de overkoepelende naam van initiatieven van de gemeente Heerlen en partijen in de stad op het gebied van nieuwe media. Het eerste initiatief is een WiFi-netwerk dat op initiatief van de Gemeente Heerlen door de Stichting Draadloos Heerlen is opgezet.

Nou wil het geval dat Heerlen Live is voorgedragen voor de Rob de Bes Award. Dit is dé innovatie- en aanmoedigingsprijs voor binnenlands toerisme in Nederland. De vakjury van de VVV Rob de Bes Award koos het project Heerlen Live vanwege de vernieuwende manier waarop invulling wordt gegeven aan het gastheerschap van de stad; naast het gratis draadloos internet biedt Heerlen Live diensten en activiteiten met als doel de beleving voor bezoekers te optimaliseren. Heerlen Live is de enige Limburgse nominatie die in aanmerking komt voor de award.

Als we die prijs winnen met z'n allen, verdienen we 10.000 piek !!

Dus:

Klik op deze link www.vvvrobdebesaward.nl

en stem op Heerlen Live. Stemmen kan tot 1 september !

1 opmerking:

  1. effe aan denken : cookies wissen & opnieuw stemmen. (dat doen de andere kandidaten ook !!)

    BeantwoordenVerwijderen