19 november 2009

Nummer 10

Vanavond in een Leienhoes vol SP-ers is de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid besproken en goedgekeurd. Leuk, maar een blogje waard? Jazeker een blogje waard!
Naast de lokale SP-beroemdheden staan er ook een aantal andere bekenden op. Zo sta ik op nummer 10 (jaha, dat is verkiesbaar als we hetzelfde resultaat halen als vorige verkiezingen!) en op nummer 24 staat nog meer Mous-power. Mijn tante Wilma die al jaaaaren lid is en de lijst van onderaf omhoog duwt.

Ook werd het programma voor de komende verkiezingen besproken. We hebben goede dingen gedaan voor Heerlen en willen het goede werk voor de stad graag voortzetten.
Het zal iedereen opgevallen zijn dat Heerlen de afgelopen jaren schoner en veiliger is geworden. De werkeloosheidscijfers zijn flink gedaald, er zijn geen alfahulpen in de thuiszorg, UWV en Arcus zijn voor de stad behouden gebleven etc. etc.
We gaan ons werk afmaken en dat zal alle inwoners in Heerlen ten goede komen. :)

Er staat ons de komende tijd dus een stevige, maar vooral ook leuke campagne te wachten. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

2 opmerkingen:

  1. Enorm gefeliciteerd en laat ze een poepie ruiken in de raad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Olivia, gefeliciteerd.
    We gaan voor 15 zetels.
    Kan ik je gezelschap houden.

    BeantwoordenVerwijderen