3 februari 2012

Day time television

Ik ben geen groot fan van televisie en kijk dan ook zelden iets anders dan Comedy Central (en dat staat dan meer op als achtergrondgeluid) en af en toe een goede film (met ieder half uur even 5 minuten plaspauze, maar goed). "Reality" programma's als The Voice, sterren dansen waar dan ook, Xfactor en Idols bezorgen me uitslag. GTST, ATWT, ONM, TB&TB en wat voor zeepige afkorting dan ook zorgen voor de afbraak van hersencellen en van het journaal wordt ik regelmatig boos omdat ze vaak totale onze afdoen als "nieuws".

Maar nu ik al een paar dagen ziek thuis ben en uit verveling dan toch maar naar de afstandsbediening grijp kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat het toch echt nog erger kan dan ik al dacht.
*tv aan*
Nederland in beweging. Een schreeuwende dame die bejaarden aan het bewegen probeert te krijgen. Op de achtergrond leuke jonge mensen in blije kleurtjes. Zijn er echt mensen die nu voor hun TV pasjes staan te doen op de opzweepende muziek van CCR?
*zap*
Koffietijd. Een veel te blij presentatrice die me verteld hoe heeeeeeerlijk het is om na het wandelen in de sneeuw lekker een eenpansgerecht te maken voor je gezinnetje. *zucht*
*zap*
Zappelin. Kleine kinderTV met allemaal blije kleurtjes. ok, hier ben ik in ieder geval te oud voor. Tot nu toe het zinvolste programma waar ik langs ben gezapt.
*zap*
Ahh Bra. Een vormloze BH geschikt voor iedere vrouw. "je kan er zelfs in slapen". Ik zou niet weten waarom.
*zap*
RTL Z. Dit is zowaar een kwartier lang leuk. En dan beginnen ze exact hetzelfde verhaal opnieuw te vertellen.
*zap*
Comfortise Bra. De Ahh Bra in een ander kleurtje. Ook hierbij bekruipt me het gevoel dat een man serieus teleurgesteld is als hij een leuk meisje uitkleedt en dan zo'n omaBH aantreft onder het leuke topje...
*zap*
Ceramicore. De nieuwe revolutie in de keuken. Een pan die je niet hoeft af te wassen (bah) waar niks in blijft plakken. Hij is gelukkig wel mooi rood. Verder geen voordeel aan te ontdekken.
*zap*
National Geographic. Documentaire over Heineken.
*zap met lichtsnelheid*
ZQuiet. Nooit meer snurken omdat je een gigantisch rubberen ding de hele nacht in je mond hebt zitten. Volgens mij snurk je dan gewoon niet meer omdat je niet meer in slaap kan komen.
*zap*
Animal planet. De kattenfluisteraar. Een dikke kale man met tatoos die een kat probeert te begrijpen door met z'n handen door de kattenbak te wroeten. (wtf?)
*zap*
Sliming Chocolate. Chocolade eten en dan 5 tot 10 kilo afvallen binnen 30 dagen. Ja hoor. Wat is het volgende? Slimming beer voor mannen? Wie gelooft wordt zalig zullen we maar zeggen.
*tv uit*

Tijd om weer met een goed boek in bed te kruipen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten